In mijn bericht naar jou een mooie review, info t.a.v.  mijn trajectprijs en een video die je het belang van vitamines uitlegt. Veel leesplezier.

REVIEW

Soms kan een review echt flink bij je binnen komen, omdat je weet dat je zoveel verandering teweeg hebt gebracht. Dit was er dus zo eentje.  

👉Mijn voornaamste klachten waren bijna na elke maaltijd acute diarree en dagelijks buikpijn. 

👉Door een zeer uitgebreide vragenlijst en ontlasting onderzoek krijg je een zo mooi beeld van hoe jouw darmflora er eigenlijk voor staat. Daar wordt een heel nauwkeurig programma voor jou op gemaakt die voor mij life changing is geweest. 

👉Doordat ik de stap heb durven zetten om Roos te contacten en wij aan de slag zijn gegaan heb ik mijn leven weer terug.

👉Ik kan weer zonder pijn en angst om naar het toilet te rennen de dag door, uitstapjes maken en uit eten! Zo fantastisch!!

En waarom moeten mensen juist naar Roos toe?

👉Omdat men bij jou aan het juiste adres is als het gaat om het oplossen van darmproblemen en dat in de breedste zin van het woord. Jouw kennis en enorme betrokkenheid zijn goud.

👉Je wilt toch weten of je darmflora op orde is? Eigenlijk zou iedereen naar jou toe ’moeten’.

✅Dit moet je jezelf echt gunnen! Want als dat gebied oke is, loopt de rest van je lijf op rolletjes✅

👉Jij hebt mij laten voelen hoe het voelt als je darmen op orde zijn, een life changing experience die ik de rest van mijn leven zo voort zal zetten. 

Dank je wel lieve Roos. Ik ben je eeuwig dankbaar!

Diana Borst

VITAMINE D

Wil je meer weten over het belang van vitamines? Vitamine D tekort zie ik veel bij mijn darmpatienten.
In deze video  leg ik hierover meer uit.

Nog meer weten over vitamines? Bekijk dan eens mijn Youtube kanaal DARMEXPERT. Vergeet niet op de ‘abonneren’ knop te drukken.