Afgelopen weken is het gekkenhuis bij Ortho Health Move. Het lijkt elke vakantie wel weer zo te zijn.

Mensen komen tot rust en denken dan dat de buik wel weer rustig zal worden.

Is dat een terechte gedachte? 

Als je darmflora eenmaal uit balans is dan is dat ook zo na 2 weken rust. Als je steeds triggers eet (wat je vaak zelf niet door hebt) die je darm uit balans brengen, dan doe je dat ook in de vakantie. Met triggers (intoleranties) bedoel ik dan gezonde producten ( bijvoorbeeld: appel, paprika, wortel, tomaat). Als stress je darm belast omdat je niet de juiste balans in je gedrag hebt.

Je werkt hard en veel. Je bent een gedreven persoon en wilt altijd meer.

Eigenlijk weet je best wel dat je veel werkt. Je geniet van je werk, maar op het vlak van ontspannen ben je nog niet zo’n ster. Of je mist juist het plezier in je werk en weet dat je eigenlijk iets anders zou moeten doen. Je mist zingeving.

Bovenstaande is er ook na de vakantie.  Als je het zo leest dan is dat best logisch hè!

De teleurstelling is dan ook des te groter als er geen rust in de buik komt in de vakantie. Je loopt dan toch weer met je opgeblazen buik naar je bank, waar je dan ook echt in ploft.

Je slaat een diepe zucht uit en gooit de broek los.
Je bent moe van de dag werken, je hand leg je op je buik.
Of je moet juist steeds naar de wc na je eten. “Gatver, moet ik alweer opstaan om naar de wc te gaan.”
En nog een keer. Het is geen pretje zo’n buik.

Geldt dit ook zo voor jou?

Laat het mij hieronder eens weten?

Hoe lang ga je nog door met deze buik?

Als je er echt helemaal zat van bent, dan moet je mij contacten. Met 1 mail info@poepgoed.nl plannen wij een gratis sessie. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat jij en ik een klik hebben voordat we met elkaar aan de slag gaan.

Heb je mijn gratis videoserie al gezien? Maak een einde aan diarree/ obstipatie? Nog niet? Geef je dan hier op.

Gaat jouw buik al stukken beter, maar zijn er mensen in je omgeving die ook zo’n vervelende buik hebben? Geef ze dan even de link naar de video.

Weet je al dat jouw buik niet tegen zuivel kan? Probeer dan deze kokosyoghurt hieronder eens.

Wil je uitleg hebben over mijn brede aanpak? Bekijk dan eens deze video en vergeet niet op de ‘abonneren’ knop te drukken.

Bijna iedereen weet het al, maar misschien jij nog niet. Ik werk alleen in trajectvorm, omdat er geen 1 professional is die jou beter kan maken in 1 consult. Dit is mijn bewezen traject. Echt heel tof.

Groet Roos
De DARMEXPERT