Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen?

Vele anderen gingen jou voor in het 4 maanden traject “Rust in de Buik”. Lees hier hun resultaten en ervaringen.

Mevrouw A.S.

Mijn voornaamste klachten waren: een opgeblazen gevoel na het eten, energiedips en een vermoeid gevoel ‘s morgens bij het opstaan (ondanks een regelmatig slaappatroon). Ik dacht dat ik al erg gezond bezig was qua sporten, voeding, ontspanning en slaap, maar dit resulteerde nog niet in een energiek en uitgerust gevoel. Mijn Vitamine D bleek te laag en dit is opgeboost. Daarnaast heb ik mijn voedingspatroon aangepast. De grootste verandering qua voeding is dat ik minder vaak eet, veel meer groente eet en bewuster eet. Door de aanpassingen voel ik me energieker, kom ik makkelijker en meer uitgerust mijn bed uit en mijn buik voelt rustiger. Als ik wel een keer last heb van energiedips of een onrustige buik kan ik de oorzaak meestal goed herleiden en weet ik dus ook wat ik moet doen om me weer beter te voelen. 

De kracht van Ortho Health Move is het enthousiasme en de kennis van Roos.

Roos luistert goed en past het advies aan op persoonlijke wensen en situaties. De adviezen zijn goed toepasbaar.

Ik voel mij nu veel energieker voel en me nog bewuster ben van het effect van gezonde/goede voeding.

En waarom moeten mensen naar mij toe?

Omdat je zelfverantwoordelijk bent voor een gezonde leefstijl en Roos hierbij enorm kan helpen. We wensen elkaar op 1 januari een gelukkig én gezond nieuwjaar en dat hebben we (voor een groot deel) toch ook zelf in de hand?

Mevrouw M.D.

Voornaamste klachten waren: erg veel buikpijn en onrust in mijn buik. Niet kunnen afvallen. Inmiddels heb ik zo weinig last van mijn buik, dat het niet noemenswaardig is. En het lukt zelfs om af te vallen.

De kracht van Ortho Health move is er wordt uitgezocht waar het probleem vandaan komt. Alleen dan kun je ook de symptomen bestrijden.

Ik heb meer energie en het motiveert om door te gaan, want ik voel dat ik het juiste spoor te pakken heben gelukkig kan ik weer uit eten zonder daar een onrustige buik van te krijgen.

Begeleiding door Roos is heel persoonlijk. Je hebt niet het afstandsgevoel dat je bij een dietiste of arts wel hebt. Ook is het fijn dat er verder wordt gekeken dan de standaard geneeskunde. 

Meneer H.H.

Na het volgen van een traject bij Ortho Health Move ben ik van klachten af die me toch jaren lang in de weg hebben gezeten.

Onrustige darmen, buikkrampen en niet weten wat je wel of niet kunt eten. Andere fysieke klachten waarvan ik zelf de link met mijn darmen nooit zou hebben gelegd.

Roos legt de link wel. Ze is deskundig en weet je in begrijpelijke taal uit te leggen wat er aan de hand is en je te overtuigen van wat er anders kan. Is nauwkeurig en uitvoerig in haar onderzoek en geeft adviezen die goed op te volgen zijn. Ze kan je met haar enthousiasme motiveren zonder belerend te zijn.

Ik kan weer functioneren zoals ik dat wil. Zonder pijnklachten of onzekerheid en met veel meer energie.

Mevrouw C.B.

Mijn klachten begonnen in 2016 nadat ik 3 lumbale hernia’s kreeg en geopereerd werd aan één. Ik ging van elke dag sporten naar 9 maanden tot een jaar lang niks meer, hooguit wandelingen. Dat resulteerde over de jaren in overgewicht (25 kilo sinds 2016), diarree, opgeblazen gevoel, migraines, toename in spierkrampen (ook mede door de hernia’s), en geen energie of motivatie meer. De kleine dingen in het leven kostten veel moeite.

 

Nu, na een aantal maanden het traject volgen wat Roos mij adviseerde, voel ik me een stuk fitter en heb ik meer energie. In het begin was het puzzelen naar wat ik wel en niet kon eten en hoe ik simpele en makkelijke gerechten kon samenstellen met die voedingsmiddelen. Dit duurde niet heel lang en op een gegeven moment denk je er ook niet meer over na, heel simpel allemaal dus! Ook dankzij de supplementen heb ik nauwelijks meer krampen in mijn benen en voel ik me een stuk energieker. Daarentegen ben ik nog niet afgevallen, maar dat was ook niet mijn eerste hulpvraag. Afvallen duurt lang en daar ben ik me van bewust. Nu dat ik me fitter en energieker voel, komt dat afvallen vanzelf!

 

Ik ben er meer van bewust hoe ik met eten moet omgaan. Ik heb geleerd welke voedingsmiddelen ik moet vermijden zodat ik geen diarree krijg en welke voedingsmiddelen ik juist moet eten om rust in de buik te krijgen en de energie weer op peil te krijgen. Bij uitstapjes/ uit eten geniet ik wel gewoon van wat ik kies, ook al is niet alles “orthomoleculair”. Ik accepteer dan ook de eventuele bijwerkingen van dat eten, omdat het al niet veel meer voorkomt dat ik die bepaalde dingen eet. Met andere woorden, ik doe er niet al te moeilijk over en geniet van het leven, met mate.

 

Ortho Health Move helpt mensen op meerdere manieren (fysio/ortho) en kunnen daardoor een erg compleet coachingspakket aanbieden die motiveert.

 

Roos is ontzettend enthousiast en heeft een super positieve instelling, daarbij weet ze ook heel veel dingen die je kunnen helpen in de problemen die je ondervindt. Een echte aanrader dus!!

Mevrouw H.S.

Ortho Health Move, de naam zegt alles: kom in beweging voor je gezondheid! Ga naar Roos en je wordt op zeer enthousiaste wijze in de actiestand gezet in die dingen te doen (of te laten) die precies bij jou passen! In jouw schema’s, ritmes en met jouw huisgenoten! Starten, volhouden, doorgaan?! Bij Roos alles goed getimed en steeds geeft ze je nieuwe ideeën en tips! 

Loop jij al lang rond met het idee: er moet echt es goed naar mijn darm geluisterd worden? Ga!! Naar Roos!

 

 

Mevrouw R. de V.

Wil je weer een gezonde darmflora, meer energie, lekker in je vel zitten en een goede nachtrust? Maak dan een afspraak met Roos van Ortho Health Move. Een paar maanden geleden had ik weinig energie, was moe en had een belabberde stoelgang (1 keer per week 🙄). Dit werd deels veroorzaakt door de bijwerkingen van de hartmedicatie die ik slik. Ik had al van alles geprobeerd, de moed al opgegeven en had de bijwerkingen voor lief genomen. Gelukkig kwam ik tijdens een tennistoernooi Roos tegen en zij heeft me uitgenodigd voor een intake.
Mijn gezondheid is aan de hand van uitgebreide vragenlijsten verder in kaart gebracht en heb op basis hiervan een voedingsplan met recepten en voedingssuplementen meegekregen.

Resultaat: ik ben nu vier maanden verder, heb een betere stoelgang, voel me fit, zit lekker in mijn vel en slaap de hele nacht door. Daarnaast ben ik ook nog wat kilootjes kwijt😉.
Kortom: super blij met de aanpak van Ortho Health Move👍

Wil jij dit ook?

Kijk dan bij het traject, zodat ook jij weer rust in je buik kunt krijgen.